Gespecialiseerd in Onderhoud, Renovatie en Timmerwerk

Verbouwing en Renovatie in het Westland, Den Haag en omgeving

 

Als je tevreden bent over waar je woont, maar niet over hoe je woont, dan is een verbouwing of renovatie misschien een goede optie. Door je huis aan je woonwensen aan te passen, hoef je niet te verhuizen en kun je nog vele jaren in volle tevredenheid in dezelfde buurt blijven wonen.

Uiteraard geldt hetzelfde voor bedrijfspanden die op de perfecte locatie liggen, maar die qua uitstraling wel een upgrade kunnen gebruiken. Ook zijn er veel bedrijven die met een renovatie of verbouwing van hun pand een stap willen maken voor wat betreft isolatie en vermindering van energieverbruik.

Verbouwing om meer woonruimte te creëren

In Den Haag en omgeving is de ruimte schaars. Het is daarom een goed idee om het grondoppervlak waarop je huis gebouwd is optimaal te benutten door meer woonruimte creëren. Dit kan door toevoeging van een overdekte ruimte zoals een schuur of berging in de tuin of een open ruimte zoals een veranda of dakterras. Ook kan een bestaand vertrek vergroot worden door het maken van een erker of een dakkapel.

Voor grotere constructies zoals een uitbouw in de achtertuin of een dakopbouw kun je in Den Haag en omgeving ook bij Broxks terecht. Wij verzorgen staalconstructies, kozijnen, daken en plaatsen HR++ en HR+++ glas. Wil je stenen muren in je uitbouw of wil je overal glas om maximaal te kunnen genieten van het uitzicht in je serre? Bij Broxks onderhoud adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Natuurlijk hebben we ook alle vakmensen in huis om de binnenafwerking van de uit- of opbouw voor onze rekening te nemen.

Renovatie

Een vaak gehoorde kreet in verbouwingsprogramma’s op tv is: Keukens en badkamers verkopen huizen! Het zal je dan ook niet verbazen dat het bij een renovatie in een huis bijna altijd om een badkamer of keuken gaat. Als een badkamer of keuken laat renoveren is het belangrijk dat je die essentiële ruimte in je huis weer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Een goede renovatie vereist dus een strakke planning waar zowel loodgieters, als elektriciens, stukadoors, timmermannen en tegelzetters aan te pas komen. Broxks onderhoud heeft al deze vakmensen aan boord zodat de werkzaamheden door ons perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Je kunt er daarom van op aan dat de renovatie tijdig en met een hoogwaardige afwerking gerealiseerd wordt.
Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact op.
 

 

Offerte aanvragen 0682667599

Projecten met deze werkzaamheden

Er zijn momenteel geen projecten

Waarom kiezen voor Onderhoudsbedrijf Broxks?

  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Vakkundig
  • Wij zorgen voor een glimlach!
  • 20 jaar ervaring
  • Klantvriendelijkheid

Direct offerte aanvragen