Gespecialiseerd in Onderhoud, Renovatie en Timmerwerk

Verbouwing en Renovatie in den Haag en omgeving

Voor de renovatie van huis, appartement of een bedrijfspand, kiest u een onderhoudsbedrijf met jarenlange ervaring en vakkennis met betrekking tot renovaties in Den Haag en omgeving. Renovatie of renoveren  is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Uw woning of bedrijfspand krijgt met behulp van de modernste technieken een nieuwe uitstraling.

Voor het uitvoeren van uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden in Den Haag en omgeving hanteren wij eerlijke tarieven. Zoekt u een bedrijf met oog voor detail, vakmanschap, deskundig advies, kennis van zaken, aandacht voor energiezuinige renovatie? Wij helpen u graag.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het renoveren en verbouwen van woningen, winkels en bedrijfspanden in de regio Den Haag: modern of monumentaal, van klein tot groot. Plannen uitwerken doen we samen met u. Gedurende de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de vorderingen. We  zijn altijd bereikbaar, zodat u precies weet wat de status van het project is. Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact op.

 

Offerte aanvragen 0682667599

Projecten met deze werkzaamheden

Er zijn momenteel geen projecten

Waarom kiezen voor Onderhoudsbedrijf Broxks?

  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Vakkundig
  • Wij zorgen voor een glimlach!
  • 15 jaar ervaring
  • Klantvriendelijkheid

Direct offerte aanvragen