Gespecialiseerd in Onderhoud, Renovatie en Timmerwerk

Stucwerk

Onze stukadoors zorgen met diverse soorten stucwerk, voor de perfecte basis voor de wandafwerking in alle ruimten van je woning. Het is belangrijk dat het stucwerk goed gebeurt, omdat het ook een rol speelt bij vochtregulatie en geluidsisolatie van de ruimte.

Stucwerk als ondergrond

Door een goed gestuukte, gladde ondergrond in badkamer, keuken of toilet, kan het oppervlak daarna mooi strak getegeld worden. In andere ruimtes zal na het voorlijmen en het bedekken van eventuele scheurtjes met gaasband (polyesterband), het stucwerk aangebracht worden dat daarna makkelijk te sauzen of te behangen is.

Stucwerk als eindafwerking

Als het stucwerk de eindafwerking van je muur is, spreken we van sierstuc of decoratief pleisterwerk, waarvan spachtelputz het bekendste voorbeeld is.


Met  Onderhoudsbedrijf Broxks bent u verzekerd van een scherpe prijs en deskundig vakwerk. Wij klaren de klus snel met zo weinig mogelijk overlast, en zorgen ervoor dat u gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Voor meer informatie over het stucwerk van Onderhoudsbedrijf Broxks kunt u contact met ons opnemen, waarna wij u zo spoedig mogelijk van een antwoord zullen voorzien.
Wij zijn daarnaast ook op werkdagen telefonisch 0682667599 bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen 0682667599

Waarom kiezen voor Onderhoudsbedrijf Broxks?

  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Vakkundig
  • Wij zorgen voor een glimlach!
  • 20 jaar ervaring
  • Klantvriendelijkheid

Direct offerte aanvragen

Projecten met deze werkzaamheden

Er zijn momenteel geen projecten