Gespecialiseerd in Onderhoud, Renovatie en Timmerwerk

Tegelwerk

Als je over tegelwerk spreekt denken de meeste mensen in eerste instantie aan een ruimte zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Toch kun je tegels in veel meer ruimtes toepassen, zoals bijvoorbeeld op de vloer van een woonkamer, bijkeuken, wasruimte, de wanden en vloeren van de entree en gang of in de buitenruimte rond het huis.

Tegelwerk met keramische tegels, natuursteen en mozaïektegels of steenstrips

Van welk materiaal je vloer, wand- of badkamerstegels ook gemaakt zijn, de tegelzetters van Broxks zorgen voor het perfecte resultaat. Tegelwerk wordt vaak toegepast in natte ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken, omdat het makkelijk schoon te houden is. Een ander voordeel is dat er zoveel keus uit decoratieve tegels is, dat je er ook op een vrij eenvoudige manier je interieur mee kunt verfraaien.

Voor goed tegelwerk in Den Haag en omgeving neem je een tegelzetter van Broxks

Recht toe, recht aan een klein wandje tegelen lukt sommige mensen nog wel, maar zodra er verstek gezaagd moet worden voor een buitenhoek, haken de meesten af. Onze tegelzetters snijden moeiteloos alle tegels perfect op maat en weten ook raad met decoratieve patronen zoals een visgraatmotief of hongaarse punt. Hierdoor heb je van een vloer of wand dat door onderhoudsbedrijf Broxks is aangelegd, jarenlang profijt.


 

Offerte aanvragen 0682667599

Waarom kiezen voor Onderhoudsbedrijf Broxks?

  • Geheel vrijblijvende offerte
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Vakkundig
  • Wij zorgen voor een glimlach!
  • 20 jaar ervaring
  • Klantvriendelijkheid

Direct offerte aanvragen